• sidebanner

Foreløpige bekreftende avgjørelser i antidumpingavgiftsundersøkelsene av boltløse stålhyller

Hva er gode nyheter for oss og våre kunder!I følge de siste nyhetene utgitt av US International Trade Administration, trenger vi bare å betale en antidumpingavgift på 5,55 % for eksportboltfri stålhyllefra Thailand, som er mye lavere enn vi forventet.

Nylig publiserte US International Trade Administration en artikkel på sin offisielle nettside med tittelen: "Preliminary Affirmative Determinations in the Antidumping Duty Investigations of Boltless Steel Shelving from Malaysia, Taiwan, Thailand, and the Socialist Republic of Vietnam, and Preliminary Negative Determination in the Antidumping Pliktundersøkelse av boltløse stålhyller fra India".

https://www.trade.gov/preliminary-determination-ad-investigation-boltless-steel-shelving-malaysia-taiwan-thailand-vietnam

Artikkelen nevnte at gjennom etterforskning var de foreløpige dumpingratene i India 0.

Indias samlede skattesats for antidumping

I Malaysia er det bare Eonmetall Industries Sdn.Bhd. har en antidumpingtoll på 0, andre selskaper har en antidumpingtoll på 54,08 %, og to selskaper har en antidumpingtoll på hele 81,12 %.

Malaysias samlede antidumpingskattesats

I Taiwan er bare Jin Yi Sheng Industrial Co., Ltd.s antidumpingtoll på 78,12 %, og antidumpingtoll for andre selskaper er 9,41 %.

Taiwans samlede anti-dumping skattesats

Thailands samlede antidumpingskattesats er mellom 2,54 % og 7,58 %.

Thailands samlede antidumpingskattesats

Det er to selskaper i Vietnam med antidumpingtoll på over 100 %.

Vietnams samlede antidumpingskattesats

ITC Final Determinations vil bli kunngjort på eller rundt 28. mai 2024.

På den offisielle nettsiden til United States International Trade Administration fant vi formelen for å beregne dumpingmarginen.La oss lære det sammen.

Nøkkelelementer i dumpingpåstanden: amerikansk pris: prisen på utenlandske varer som selges eller tilbys for salg på det amerikanske markedet.Normalverdi: prisen på samme vare som selges eller tilbys for salg i den utenlandske produsentens hjemmemarked, eller, hvis hjemmemarkedspriser ikke er tilgjengelige, prisen på de utenlandske varene som selges eller tilbys for salg i et tredjelandsmarked.I noen tilfeller er normalverdien basert på den utenlandske produsentens kostnad ved å produsere varene.Dumpingmargin: beløpet som normalverdien overstiger den amerikanske prisen på de utenlandske varene med, delt på den amerikanske prisen: (normal verdi - amerikansk pris)/amerikansk pris


Innleggstid: 28. november 2023